Sevgili dondurma severler ve bu işi hayal eden gönül verenler..

Sizlere üst segment soft dondurma / frozen yogurt makinelerin sahip olduğu önemli bir özellikten bahsetmek istiyorum;

Makinenin kendini kapatma-Lock up özelliği.

Bu özelliği kısaca şöyle tanımlayabiliriz;  Soft dondurma / frozen yogurt makinesinden sorumlu kişinin yanlış kullanım,hatalı müdahale, ihmalkarlık veya makineyle ilgilenmeme gibi durumlarda makinede ileriye dönük daha tehlikeli bir duruma girmesini engelleyen otomatik kapatma modudur. Hizmet sektöründeki eleman sirkülasyonu düşünülürse, bu özellik soft dondurma /frozen yogurt makinelerinin senelerce sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için çok önemlidir.
Bu özelliğe sahip dünyada çok az soft dondurma / frozen yogurt makinesi markası vardır. 

**Bu özelliği genel birçok makinede bulunan yüksek ve alçak voltaj koruma sistemiyle karıştırılmamalı ve bu özelliğin olup olmadığı makine satıcısından sorgulanmalıdır.**

Bir örnek vermek gerekirse;
İşletmenizde yeni bir eleman başladı ve soft dondurma makinesinin başına geçirdiniz.Makinenin dikkat edilecek noktalarını anlattınız ve siz kendi işinizin başına geçtiniz. Eleman satış yapıyor,müşterilerin biri geliyor biri gidiyor.Çok söylediniz ama elemanınız üst hazneye malzeme ilave etmeyi unutuyor yada önemsemiyor.İlerleyen dakikalarda dondurmanın hazır olduğu iç silindirlerde dondurma bitiyor ve makine çalışmaya devam ediyor.makinede soğutma devam ediyor ve bundan sonra makinede bir çok problem oluşabilmektedir. eğer hemen müdahale edilmezse; merdanelerin kırılması, kayış kopması, şanzıman problemleri, motor problemleri gibi bir çok önemli maddi hasar oluşabilmektedir. Lock up özelliği olan makineniz olması durumunda üst haznede malzemeniz kalmadığı anda makine hemen kendini kapatır ve 1 dakika sonra resetler. Sizde nerede yanlış müdahale yaptığınızı sorgulayıp tekrar çalışmaya başlayabilirsiniz.

Sorunsuz bir sezon geçirmeniz ve işin sürekliliği açısından bu özellik çok önemlidir.Lütfen makine seçimi yaparken bu özeliği sorunuz.Dünyanın en önemli soft dondurma,frozen yogurt makinesi üreticisi Gelmatic firmasının 100 modelinin tamamı bu teknoloji ile donatılmıştır.

Sizde makinelerinize bu değerli yatırımı yaparken bu özellik sayesinde yatırımınızı koruma altına almış olacaksınız.



Gelmatic &Triomax ailesi ,50 adet teknik servisi ve 4 adet bölgede ki showroomları ile sizlere haftanın 7 günü servis vermektedir.
Lütfen çekinmeden size en yakın bölgeyi arayarak destek isteyiniz.

www.trio-max.com
EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
DOĞUŞ DONDURMA MAKİNE VE EKİPMANLARI İTHALAT İHRACAT
ONUR MAHALLESİ ZAMBAK SOKAK NO:37/B UĞUR APT. BALÇOVA/İZMİR
0554 605 42 64 
0533 377 04 42
0533 695 44 43
info@trio-max.com
MARMARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
PERPA TİCARET MERKEZİ
B BLOK KAT:11 NO:1994
istanbul@trio-max.com
İÇ ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
0533 695 44 43
ankara@trio-max.com
ADANA,MERSİN ve GÜNEYDOGU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
0530 262 07 88
adana@trio-max.com
GENEL DAĞITIM
ANKARA ASFALTI,AKALAN KÖYÜ
KEMALPAŞA/İZMİR
Gel Matic Italia s.r.l.
Head Office / Showroom / Production Site
Via Zanica, 6C
24050 Grassobbio (BG) – Italy
Tel. +39 035 52513m