17 Temmuz 2013 Çarşamba

Dünyada en çok kullanılan frozen yogurt makineleri

Satır içi resim 7                                                        
Satır içi resim 1
Değerli İşletme sahipleri ve Girişimciler;
Soft dondurma makinesi almadan son durağınız biz olalım.Gerçekçi olmayan ticari kaygı ile yapılan yanlış lansmanların kurbanı olmayın!!
Biz Kimiz?
GelMatic soft dondurma makineleri; aynı segment rakiplerine karşı maliyet avantajı ve enerji tasarruf özellikli 100’ü aşkın modeli ile 1972 den beri İtalya'da sadece soft dondurma makineleri üretimi yaparak  konusunda uzmanlaşmış, 5 kıtada faaliyet gösteren,141 distribütörü ve yüzlerce bayisi ile dünyanın sektöründeki en büyük firmalarından biridir.Dünyadaki soft dondurma ve frozen yogurt mağazalarına baktığımızda birçok önemli zincir mağazalar işletmelerinde Gelmatic makinelerini tercih etmektedir.Makinelerimizin üretim yeri İtalya olup üzerinde kullanılan her bir parça tamamen İtalyan teknolojisidir.Trio-max distribütörlüğünde ; Gelmatic isoft dondurma makineleriyle müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermeye devam etmekteyiz.Her geçen sene biraz daha büyüyen ve yüksek kar oranları ile işletmeciler için cazip hale gelen bu sektörün kaliteli makineler ve kaliteli hizmet anlayışı ile sağlıklı bir şekilde büyümesi için çalışmaktayız.
Müşteri memnuniyeti  firmamızın en önem verdiği konuların başında gelmektedir.Bu bağlamda 50'yi aşkın şehirde servisimiz bulunmaktadır. Servislerimiz sürekli gelişen market ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde eğitilmiş ve donatılmışlardır.

Ayrıcalıklarımız:

Size makinenin işletmenizdeki konumlandırılmasından, makinenize göre kullanacağınız en doğru malzemeye, başındaki elemanın müşteriyle ilişkisine ve reklam seçeneklerinize kadar birçok konuda destek veririz. Sahip olduğumuz bilgiler makine fiyatından bile değerlidir. Biz bütün deneyimlerimizi müşterilerimizle ücretsiz paylaşırız. Çünkü siz kazandığınız sürece biz kazanırız.
 -Biz size en çok kar ettiğimiz ürünü değil, sizin satış hedefleriniz ve yerinizin potansiyeli doğrultusunda en uygun makineyi öneririz. Elinizdeki bütçeyle ve/veya soft dondurma işletmeciliğine yaklaşımınızla ilgili soru işaretleri olduğunu düşündüğümüz anda size bu yatırımı yapmamanızı öneririz.
 -Çünkü size olan ilgimiz, makine satışından önce ve makine satışından sonra da aynıdır. Telefonlarımız her zaman 7/24 açıktır.
 -Çünkü biz Gelmatic olarak sadece soft dondurma makinesi üretiyoruz. Soft dondurma makineleri konusundaki her ileri teknoloji bizim çatımız altında karşılık bulmaktadır.
Gelmatic olarak; soft dondurma makineleri konusunda uzmanlaşmamız ve sadece bu makineleri üretmemiz değerli rakiplerimizin önüne geçmemizi sağlamaktadır. Bütün kaynaklarımızı tek bir hedefe odaklamış durumdayız.

Yüksek know-how düzeyimiz ve tecrübemizle kendine has karakteri olan ve ondan beklentileri rahatlıkla karşılayabilen makineler üretmekteyiz. Farkımızı en iyi ortaya koyacak firmamızın bazı yenilikleri aşağıda sıralanmaktadır.

100'ü aşkın model çeşitliliği
-Yıkama süresini uzatacak pastörizasyon özelliği.
-Bag in box teknolojisi(mükemmel hijyenik ortam sağlayan alttan çekmeceli modeller)
-Hpc serisi makineler.yüksek dondurma üretim kapasitesine sahip makinelerdir. Saatte 1000 porsiyona kadar dondurma üretebilen modellerimiz mevcuttur.
-Self serisi makineler.jetonlu sistem,başında eleman olmadan çalışabilen makineler.
-Spagetti soft özelliği.Bazı makinelerimizde spagetti şekilli dondurma servis etmek mümkündür.
-Değişik giydirme seçenekleri mevcuttur.
-Dondurma üretim parametrelerine kolay ulaşım ve müdahale.Dokunmatik ekranlı elektronik kontrol sistemi(in.co.di.s.-linux işletim sistemi altyapısını kullanmaktadır)
-Dişli sistem hava pompası(%80-90 overrun)

-Tank içi karıştırıcı mikser
-Su ve hava soğutmalı makineler
-Üst soğutma sistemleri
-Malzeme ikaz sistemleri
-Üst hazne sıcaklık göstergesi
-Düşük ve yüksek voltaj koruma sistemleri
-Hassas dondurma kıvam ayarlama sistemi(ckc teknolojisi)
Bizimle irtibata geçmeden makine satın almamalısınız, Çünkü biz ve İtalyan partnerimiz Gelmatic; sizlerin kaliteli makinelere sahip olabilmesi için kar marjlarımızı minimumda tuttuk.
Ne mutlu ki dünyanın dört bir yanında binlerce kullanıcısı olan Gelmatic soft dondurma makinelerini, siz değerli işletme sahipleri ve yatırımcılara çok büyük fiyat avantajı ile tanıştırma fırsatına sahip olduk.Artık Çinde üretimi yapılıp Amerikan veya İtalyan malı diye lanse edilen makineleri satın alma riskiniz kalmadı. Sertifikası ile beraber gerçek İtalyan makinesini alabilecek ve senelerce sorun yaşamadan ve Avrupa standartlarında bir hizmet anlayışı ile kullanabileceksiniz
Sizlerin gerçekçi bilgiler ve hedeflerle problemsiz karlı bir sezon geçirmeniz için ekibimizle birlikte hizmetinizdeyiz.
Size ilgileneceğinizi düşündüğümüz kampanyamızdan bahsetmek istiyorum.2013 senesine özel lansman fiyatları ile sizde mükemmel bir İtalyan soft dondurma makinesine sahip olabilirsiniz.

1.Kampanya
Hizmette sınır yok kampanyasıBiz kalitemize ve hizmet anlayışımıza o kadar güveniyoruz ki herhangi bir sebeple bizden satın almış olduğunuz makineniz arızalanır ve servisi yerinde mümkün olmazsa, makinenizin serviste kaldığı süre boyunca yerine dondurma satmaya devam edebilmeniz için yedek bir soft dondurma makinesi veriyoruz.

Satır içi resim 9Satır içi resim 10Satır içi resim 11Satır içi resim 12Satır içi resim 13Satır içi resim 14Satır içi resim 15

2. Kampanya                                        
Büyük Değişim Kampanyası              Satır içi resim 8

Soft dondurma sektörüne gönül verdiniz elinizdeki makineden memnun değil misiniz?
Makineniz satış kapasitenizi karşılamıyor mu?
Sürekli arızalarla mı karşılaşıyorsunuz?
Artık sizinde kaliteli makinelerle ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla tanışmanızın vakti geldi. Elinizdeki makineyi 10000 TL kadar sayıyoruz ve sizlere yepyeni garantili bir makine veriyoruz. Gelmatic&Triomax'ın kalite anlayışıyla sizinde tanışmanızın vakti geldi…
Ayrıca buzlu içecek makineleri için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Satır içi resim 3                                                                                      

EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Doğuş Dondurma Makineleri Ve Ekipmanları
ONUR MAHALLESİ ZAMBAK SOKAK NO:37/B UĞUR APT. BALÇOVA/İZMİR
0533 377 04 42
0533 695 44 43                                                          
info@trio-max.com

MARMARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
PERPA TİCARET MERKEZİ
B BLOK KAT:11 NO:1994
OKMEYDANI/ŞİŞLİ
ADANA,MERSİN ve GÜNEYDOGU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
MAVİYUNUS DIŞ TİCARET İMPORT&EXPORT
FATİH MAH.73002 SOK.NO:68/A SEYHAN /ADANA
0530 262 07 88
adana@trio-max.com


GENEL DAĞITIM
ANKARA ASFALTI,AKALAN KÖYÜ
KEMALPAŞA/İZMİR

Gel Matic Italia s.r.l.(Fabrika)
Head Office / Showroom / Production Site
Via Zanica, 6C
24050 Grassobbio (BG) - Italy

Detaylı bilgi için lütfen bizimle temasa geçiniz

2 yorum:

  1. Merhaba,
    eğer bir soft dondurma makineniz var ise yazın dondurma sezonu bittikten sonra kışın ise rahatlıkla frozen yoğurt yapabilirsiniz sadece yapmanız gereken tek şey kaliteli bir ürün kullanmak sizlere yüksek kalteli düşük fiyatlı yerli bir üretici olan banes frozen yogurt tozlarını tavsiye ediyorum

    Banes frozen yogurt tozu diğer avrupa italya ve amerikadaki rakiplerine oranla daha doğal ve yüksek kaliteli hammaddelerden üretilmiş olup düşük şeker ve yağ oranına sahiptir.
    Banes frozen yogurt tozu bitkisel lif olan beneo (inülin ) içerir
    Inülin hindibada bitkisinden elde edilen doğal bir liftir

    Banes frozen yogurt İçinde süt ve yoğurt yoğunlukla bulunur

    banes frozen yoğurttan 100 gr tükettiğinizde 50 gr süt, 40 gr yoğurt tüketmiş oluruz.
    Özellikle süt içmek, yoğurt yemek istemeyen çocuklara karşı anne babaların en büyük yardımcısıdır

    Körükçüoğlu banes gıda san tic ltd şti
    (size her zaman sağlıklı ve bitkisel ürünler sunar )
    %100 yerli sermaye ile yüksek kaliteli tesislerde üretilmiştir

    www.frozenyogurttozu.com

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar ,
    yazın dondurma sezonu bittikten sonra makinenizi depoya kaldırmayın kışın da iş yapmak için banes frozen yoğurt tozlarını kullanarak frozen yogurt satın gerçekten karlı bir iş
    gerekli bütün bilgileri internet sitemizden elde edebilirsiniz?
    banes frozen yoğurt yapılışı içindekiler besin değerleri maliyet ve kazanç fiyatları var incelemenizi isterim

    www.frozenyogurttozu.com

    Körükçüoğlu banes gıda san tic ltd şti
    (size her zaman sağlıklı ve bitkisel ürünler sunar )
    %100 yerli sermaye ile yüksek kaliteli tesislerde üretilmiştir
    ***************************************************

    YanıtlaSil